Polonya`da Yüksek Lisans (Master)

 Studiewell ile Yüksek Lisans

Polonya`da yüksek lisans (master) yapmak istiyorsanız hiç vakit kaybetmeden Studiewell ile iletişime geçebilirsiniz. Polonya`da üniversiteye girmek için lise diplomasının olması yeterlidir. Polonya’da konuşulan resmi dil Lehçe olmasına rağmen ülkedeki birçok üniversitede Tıp, Mühendislik, İşletme ve Eczacılık gibi bölümlerde İngilizce eğitim verilmektedir.

Polonya`da Yüksek Lisans (Master) - Studiewell
Polonya`da Yüksek Lisans (Master) - Studiewell

Hem dilinizi geliştirmek hem de yurtdışı tecrübesini yaşamak için geç kalmayın. Studiewelll ile fırsatları değerlendirerek kariyer yolculuğunuzda avantajlı hale gelebilirsiniz.

Studiewell ile Yüksek Lisans
 Studiewell ile Yüksek Lisans

Yüksek Lisans (Master) Yapılabilecek Üniversiteler

Polonya`da çok önemli üniversiteler bulunmaktadır. Uluslararası alanda başarı sıralamasında listelerin üst sıralarında yer alan bu üniversitelerin herhangi birinde yüksek lisan yapmak artık zor değil. Studiewell eğitim danışmanlık firması uzun yıllardır bu alanda yaptığı çalışmalar ile öğrenciler için çok faydalı çalışmalar yapmıştır. ilgili bütün ülkelerde anlaşmalı olduğu yerel müesseselerle işbirliği anlaşmaları yaparak, yurt dışında üniversite okumak ve yüksek lisans yapmak isteyen öğrenciler için çok büyük kolaylıklar sağlamaktadır.

Yüksek Lisans (Master) Yapılabilecek Üniversiteler - Studiewell
Yüksek Lisans (Master) Yapılabilecek Üniversiteler - Studiewell

Yerel yöneticileri de kadrosuna dahil ederek eğitim süresi boyunca öğrencilerin adaptasyon sorununu da ortadan kaldıran Studiewell ile bambaşka bir eğitim hayatı yaşayabilirsiniz. Aşağıda birkaç tanesini paylaşıyoruz.

Barınma Sorununun Olmayacak

Studiewell, Polonya`da yüksek lisans (master) yapmak için rehberlik yapmakla kalmaz aynı zamanda yabancı bir ülkede ailesinden uzak kalacak olan öğrencilere bir aile sıcaklığında eğitimlerini tamamlamaları için barınma konusunda yardımcı olmaktadır. Öğrencilerin bütçelerine uygun yurtlarda barınmalarını sağlamak için gerekli alt yapıyı hazırlar.

Barınma Sorununun Olmayacak - Studiewell
Barınma Sorununun Olmayacak - Studiewell

Polonya`da Yüksek Lisans (Master) için İletişim

Studiewell ile hemen iletişime geçerek yurt dışında yüksek lisans yapabilirsiniz. Daha fazla vakit kaybetmemek ve farklı ülkelerde hem eğitim alıp hem de dilinizi geliştirmek istiyorsanız size bir telefon uzaklıkta olan Studiewell eğitim kariyer ve danışmanlık ile irtibata geçebilirsiniz.

Telefon:

0552 817 62 52

0216 349 34 09

Merkez Adresi:

Osmanağa Mah. Kuşdili Cad. H. Fazlıoğlu İş Merkezi No:19 K:3 D:10 Kadıköy, İstanbul


1 Yorumlar

  1. Hem dilinizi geliştirmek hem de yurtdışı tecrübesini yaşamak için geç kalmayın. Studiewelll ile fırsatları değerlendirerek kariyer yolculuğunuzda avantajlı hale gelebilirsiniz.

    YanıtlaSil
Daha yeni Daha eski