Shop Deri Klinik - En Kaliteli Pasta Cila

 

Pasta Cila Nedir?

Pasta, polisaj işlemi; derin çiziklerin etrafının aşındırılarak çizikle aynı seviyeye getirilmesi, ara kesim pastalarının kullanılması ile birlikte ağır kesimden kalan keçe ve ped izlerinin alınması sonrası mikro aşındırıcılı final pastasının da uygun ped ve makinelerle kullanılması ile birlikte boya yüzeyinin “mükemmelleştirilmesi” ve maksimum parlaklığa kavuşturulması olarak kabaca tanımlanabilir.
Pasta Cila Tavsiye - Shop Deri Klinik
Pasta Cila Tavsiye - Shop Deri Klinik
Boya yüzeyi mükemmelleştirildikten ve maksimum parlaklığa kavuştuktan sonra bu yüzeyi koruyabilmek amacıyla uygulanan cila doğal waxlar, sentetik waxlar ya da bunların dengeli karışımlarını içeren ürünlerle birlikte yapılmaktadır.
Yapılan polisaj ve cila işleminin uzun ömürlü olabilmesi için araç yüzeyin doğru ürünler ve yöntemlerle yıkanması ve kurulanması gerekir.  Shopderiklinik mağazamızdan oto şampuanlarımızı ve Wet Coat isimli hızlı cilamızı düzenli kullanarak araç yüzeyini ve parlaklığını koruyabilir, aracınızın geç kirlenmesini sağlayabilirsiniz.

Pasta Cila Uygulaması Nasıl Yapılır?

Yapılacak ön inceleme sonrasında çizik durumu, aracın boya kalınlığı, risk oluşturan kısımlar belirlenir ve uzmanlar tarafından nasıl bir polisaj yapılması gerektiğine karar verilir.
Aracın kondisyonu ve derin çiziklerin yoğunluğuna göre rotary ya da orbital polisaj makinesi ve ped seçimi gerçekleştirilir, doğru kesim gücündeki pasta ile birlikte 3 aşamalı polisaj işlemine başlanır. Polisaj işlemi tamamlandıktan sonra araç yıkanır ve kontrolleri yapıldıktan sonra cila işlemi yapılarak araç neredeyse ilk günkü güzel ve parlak görünümüne kavuşur.
Pasta Cila Uygulaması Nasıl Yapılır? - Shop Deri Klinik
Pasta Cila Uygulaması Nasıl Yapılır? - Shop Deri Klinik
Aracınıza göre doğru pasta cila ürünün uygulanarak aracınızın hasarsız bir şekilde teslim edilmesini istiyorsanız Shop Deri Klinik ile iletişime geçebilirsiniz.

Shop Deri Klinik Pasta Cila Seti

Pasta Setimizde; Yüzey düzeltme ve mükemmelleştirme işlemleri için 4 farklı pastamız bulunmaktadır:
101 Extra Heavy Cut; özellikle aşırı sert vernikli araçlardaki yoğun ve derin çizikler için,
202 Heavy Cut; sert vernikli araçlardaki yoğun çizikler için,
303 Medium Cut; Yumuşak boyalarda keçe ile derin çizikleri alan 303, sert boyalarda kullanılacak pede göre ara kat veya hare olarak boya mükemmeleştirme işlemine yardımcı olacaktır. 
404 Ultra Fine Finish, özellikle hassas boya tiplerinde orbital veya rotary sistemlerde hare, final uygulamaları için geliştirilmiştir.
Pastalarımızda polisaj işlemi sırasında ufalarak yok olan "akıllı aşındırıcılar" kullanılmaktadır. Aşındırıcıların tam ve verimli kullanılmaları için düşük devirlerde hafif-orta baskı kullanarak sakin ve sistemli bir uygulama yapmanızı önemle tavsiye ederiz.
Shop Deri Klinik Pasta Cila Seti
Shop Deri Klinik Pasta Cila Seti

Araç Pasta Cila Fiyatları

Pasta cila fiyatları ile ilgili sabit, standart bir fiyat vermek maalesef pek mümkün değil. Araç yüzeyindeki çiziklerin durumu, derinliği, yoğunluğu ve kullanılması planlanan cila, boya koruma ürünleri pasta cila ve boya koruma fiyatlarını etkilemektedir. Aracınızın hak ettiği değeri gösterecek, keyifle pasta cila ve boya koruma ürünlerinin uygulamasını gerçekleştirecek ürünlerimizi kullanan profesyonellere ulaşmak için Shop Deri Klinik ile iletişime geçmeniz yeterli. Shop Deri Klinik beklentilerinize uygun olarak bölgenizde ürünlerimizi kullanan, deneyimli profesyonellerin iletişim bilgilerini sizlerle paylaşmaktan mutluluk duyacak.
Araç Pasta Cila Fiyatları - Shop Deri Klinik
Araç Pasta Cila Fiyatları - Shop Deri Klinik

Pasta Cila Çizik Giderir mi?

Pasta cilanın aynı zamanda üretimini de yapan Shop Deri Klinik ürünleri, aracınızda oluşan orta ve derin vernik çiziklerini herhangi bir hasar yaratmadan giderir.
Pasta Cila Çizik Giderir mi? - Shop Deri Klinik
Pasta Cila Çizik Giderir mi? - Shop Deri Klinik

Polisaj pastalarımızın birkaç özelliğini paylaşıyoruz:
Silikon ve Wax içermez.
Uzun süre kurumadan çalışmanıza imkan tanır.
Nerdeyse hiç toz oluşturmaz.
Yoğun ve derin çizikleri, düşük hızlarda ve yüzeyi aşırı ısıtmanıza gerek bırakmadan, minimum keçe çiziği ile gidermenize yardımcı olur.

Pasta Cila Çeşitleri

Yüzey düzeltme ve mükemmelleştirme işlemleri için 8 farklı pastamız bulunmaktadır:
1. 101 Extra Heavy Cut Compound,
2. 202 Heavy Cut Compound,
3. 303 Medium Cut Compound,
4. 404 Ultra Fine Finish,
5. DA-01 Orbital,
6. SCT-1, Super Heavy Cut,
7. SCT-2, Heavy Cut,
8. SCT-3, Medium to Fine Cut,
9. Glaze,
10. Pure Glaze

En Kaliteli Pasta Cila

Shop Deri Klinik, pasta cila ve diğer ürünlerini kalite politikasına uygun olarak üretmektedir. En iyiye ulaşma hedefi ile firma sürekli ürün geliştirmeye, araştırma ve denemeye devam etmektedir. Birlikte çalıştığı profesyonellerin eğitim sürecine büyük önem veren firma, alanında uzman çalışanlarıyla da dikkat çekiyor.

Shop Deri Klinik İletişim

Pasta cila ürünü almak veya kullanılması ile ilgili daha detaylı bilgi almak istiyorsanız Shop Deri Klinik ile iletişime geçebilirsiniz.
Tel:
0541 355 60 18
 0(212) 863 33 43
Adres:
Adnan Kahveci Mahallesi, Büyükdere Caddesi, No:25, Dükkan:23, 34528 Beylikdüzü/İstanbul

1 Yorumlar

  1. maksimum parlaklığa kavuşturulması olarak kabaca tanımlanabilir.

    YanıtlaSil
Daha yeni Daha eski