Kökünü Kurutma Operasyonu

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Adana'da ikincisi gerçekleştirilen "Kökünü Kurutma Operasyonu"nda 212 şüphelinin gözaltına alındığını söyledi.

İçişleri Bakanı Soylu: Kökünü Kurutma Operasyonu'nda 224 şüpheli hedefin 212'si gözaltına alındı
 Kökünü Kurutma Operasyonu'nda 224 şüpheli hedefin 212'si gözaltına alındı
Soylu, Adana Emniyet Müdürlüğü Kent Güvenlik Yönetim Sistemi binasında yaptığı açıklamada, depremin 45. günü olduğunu ve yarın mübarek ramazana kavuşulacağını ifade etti.Vatandaşların ramazanını tebrik eden Soylu, depremin 45. gününde 45. "Kökünü Kurutma Operasyonu"nu gerçekleştirdiklerini belirtti.Soylu, İl Emniyet Müdürlüğü, İl Jandarma Komutanlığı ve Adana Cumhuriyet Başsavcılığı ile düzenlenen operasyona ilişkin, şöyle konuştu:

"Bundan 6 ay önce yine Adana'daydık. 4 Ekim'de yine bir Kökünü Kurutma Operasyonu yapmıştık. Yine buradaydık, yine huzurlarınızdaydık. O başarılı operasyonda evlatlarımız yine Adana'da uyuşturucu satan, uyuşturucu satışını koordine eden, imalatını yapan, ticaretini yapan çeteleri çökertmişlerdi. Şimdi de o tarihten itibaren yine Adana İl Emniyetimiz ve İl Jandarma Komutanlığımız durmadılar. Tam 6 aydır yeni bir operasyonun düğmesine bastılar. 6 ay boyunca gerek teknik takip, gerek izleme, gerekse diğer hukukun el verdiği unsurlar çerçevesinde uyuşturucunun kökünü kurutabilmek için elinden gelen gayreti ortaya koydular."

kaynak:aa 

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski