En Ucuz İnternet

Ucuz İnternet Nerde?

Telkotürk,  profesyonel kadrosuyla yenilikçi alt yapısıyla ucuz internet alanında aranan adresi olmuştur. Her bütçeye uygun tarifesiyle ucuz ve hızlı interneti müşterisiyle buluşturmuştur. Müşterilerine bir telefon kadar yakında olan Telkotürk ile iletişime geçerek abonelik işlemlerini yapabilirsiniz.

Ucuz İnternet Nerde? - Telkotürk
Ucuz İnternet Nerde? - Telkotürk

Ucuz İnternet Kampanyaları

Telkotürk, müşteri odaklı, her bütçeye uygun kampanyalar yapar.  Hızlı ve ekonomik internet kullanmak isterseniz kampanyalardan yararlanabilirsiniz. Bazı kampanyalar aşağıda detaylı olarak yer almaktadır.

Ucuz İnternet Kampanyaları - Telkotürk
Ucuz İnternet Kampanyaları - Telkotürk

Telkotürk ucuz internet kampanyaları hakkında detaylı bilgi almak istiyorsanız web sitemizi inceleyebilir,  abone işlemleri, ücret tarifesi hakkında bilgi almak isterseniz iletişime geçebilirsiniz.

Ekonomik Aile Paketi

Hızlı Aile Paketi

Yaşam Tarzı Paketi

Film ve Dizi Paketleri

Kampanyaların içeriği, fiyatı ve Mbps hızı farklıdır. Kampanya fiyatlarına göre Mpbs hızı farklılık gösterebilir.

Yaşam Tarzı Paketi - Telkotürk
Ucuz İnternet Tarifeleri

Ucuz  İnternet Paketleri

Telkotürk, ülke genelindeki güçlü ve yenilikçi alt yapısıyla en ucuz fiber interneti müşterileriyle buluşturmaktadır. Ülkemizde internet kullanan kitlenin amacı hızlı ve en ucuz interneti kullanmak istemektir. Bundan dolayı da uygun tarifeleri müşterisine sunan Telkotürk ucuz ve kaliteli internetin tek adresi olmuştur

Ucuz  İnternet Paketleri - Telkotürk
Ucuz  İnternet Paketleri - Telkotürk

Ucuz Limitsiz, Kotasız internet

Özgürlüğün tadını çıkar. Anlayışıyla Hareket eden Telkotürk.  Müşterilerine Limitsiz- Kotasız internetin kapılarını açıyor. İnternette limit sorunu yasamak istemeyen müşterilerimiz bu kampanyamızdan yararlanabilir.  Detayları öğrenmek isteyen müşterilerimiz web adresimizi ve Telkotürk müşteri temsilcisiyle iletişime geçip detaylı bilgi öğrenebilir.

Ucuz Limitsiz Kotasız İnternet - Telkotürk
Ucuz Limitsiz Kotasız İnternet - Telkotürk

Bütçe Dostu Ucuz İnternet

Telkotürk; tecrübesi, teknolojimizi ve bütçe dostu kampanyalarımızı evinize taşıyarak müşterilerine en iyi internet deneyimini yaşatmayı hedefler.  Müşterilerimize bir telefon kadar yakınız.

Ucuz Taahhütsüz  İnernet

sizi özgür bırakıyor.  İnternetin her alanında özgürlükten yanadır.  Bundan dolayı taahhütsüz internet hizmeti veriyoruz. Telkotürk özgürce deneyimleyip beğenmediğiniz takdirde antlaşmanızı iptal edebilirsiniz.

Ucuz Taahhütsüz  İnernet - Telkotürk
Ucuz Taahhütsüz  İnernet - Telkotürk

Ucuz İnternet Altyapısı 

Uzman ekibimizle adresinizde kullanacağınızın internetin alt yapısını sorgulayabilerek kullanacağınız internetin teknolojisini ve hızını öğrenebilirsiniz. Telkotürk ile ucuz internetin farkını yaşayınız ve doyasıya keyfini çıkarınız. Siz de Telkotürk ailesine katılar konforlu ucuz internet fırsatlarından yararlanın.

Ucuz İnternet Altyapısı  - Telkotürk
Ucuz İnternet Altyapısı  - Telkotürk

Ucuz İnternet İletişim

Türkiye`nin her yerinde 7 gün 24 sat 0850 330 30 33 numarasını arayarak Telkotürk iletişime geçebilirsiniz.

Ucuz İnternet


Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski