Bordrolama World Yönetim

Hakkımızda

Uzun yıllara dayana tecrübesi ile World Yönetim ;
Genç, dinamik, işinde uzman ve özel eğitimli personeli ile siz müşterilerimize, en özenli ve katma değeri yüksek hizmetlerini sunmaktadır.

World Yönetim
World Yönetim
Doğru iş yönetimi, doğru eğitilmiş personel
Hızlı ve verimli sonucu alabilmek
İş sağlığı ve güvenliğine daima dikkat etmek
Dış Cephe Cam Temizliği konusunda titizlik
Personel Temini doğru personeli seçebilmek yeteneği ve tam bir İK desteği
Bordrolama Hizmetin makul sonuçlara ulaşmak
Tesis ve Site güvenliğinde kendi evimiz gibi özen göstermek
İş ve işçi etiğini en yüksek seviyede tutmak
Gelişen teknolojiyi takip edebilmek.
World Yönetim yukarıda maddeler halinde yazılan alanlarda yılların tecrübesi ve bilgi birikimiyle müşterilerine hizmet vermektedir.

Hizmetlerimiz

World Yönetim olarak aşağıdaki kategorilerde hizmet sunmaktayız. Müşterilerimize en yüksek kalitede hizmet sunmanın gayreti içerisinde durmadan çalışıyoruz.

1. Tesis Yönetimi

Dış kaynak kullanımı gücünü ortaya çıkarıp, temel yetkinliklere odaklanarak, çoklu iş akışları, insan yönetimi süreçleri ve entegre hizmet sistemlerinin koordinasyonu ile müşteriye değer katar World Clean Tesis Yönetimi. World Clean Tesis Yönetimi Sistemi, günlük operasyonlarda ve yönetim süreçlerinde önemli bir rol oynar. Tesis Yönetimi hizmeti vermek, tek hizmet servislerinden daha karmaşık olup; dolayısıyla da daha sağlam yönetim süreçlerini ve destek sistemlerini gerektirir. World Clean olarak sektördeki öncü vizyonumuzu yerine getirmek ve rekabet avantajına sahip olmak için ulusal en iyi uygulamaları sağlayarak yerinde destek sistemine sahip olmak isteriz. Sadece hizmet sunumunda değil, aynı zamanda da destek sisteminde tutarlı bir yaklaşım benimsemekteyiz.

Tesis Yönetimi
Tesis Yönetimi

2. Personel Hizmeti

Şirketler ayakta kalabilmek ve büyüyebilmek için verimliliklerini arttırmak maliyetlerini düşürmek zorundalar. Bunu başarmanın yollarından birisi de mümkün olduğu kadar esnek ve ekonomik bir iş gücüne sahip olmaktır. Firmanızın ana faaliyetleri üzerinde doğrudan etkisi olan temel pozisyonlar dışındaki pozisyonlarda çalışan iş gücünüzü, personelin sevk ve idaresi, ücretlendirmesi şirket yönetiminizde kalacak şekilde, profesyonel bir hizmet kuruluşunun bordrosuna devir etmek istediğinizde.
Personel Hizmeti
Personel Hizmeti

3. Bordrolama

Çalışanların; işe giriş işlemleri, işten çıkış işlemleri yapılır, kıdem ve ihbar tazminatını varsa hesaplanır.
E-bildirgeler hazırlanır ve tahakkukları yapılır. Eksik gün formları hazırlanır, iş gücü çizelgeleri bildirimleri yapılır. Firmanın muhasebe ve finans departmanları tarafından istenilecek raporlar düzenlenir. Muhasebe fişinin hazırlanmasının yanında firmamıza aktarılan bilgiler dâhilinde, firmanızın ihtiyaç duyduğu raporlar hazırlanarak paylaşılır. İş birliği yaptığımız firmalara standart olarak hazırladığımız raporlar bulunmaktadır. Bunlardan belli başlı olanlarını sayacak olursak; muhasebe raporları, masraf merkezi veya departman bazında maliyet raporları, yıllık izin ve kıdem yükü gibi raporları sayabiliriz. Bu raporların dışında bizler, firmanın talebi ve ihtiyacı doğrultusunda bizde olan bilgiler dâhilinde istenilen raporları da hazırlamaktayız. Çünkü her firmanın kendi bünyesinde takip ve talep ettiği raporlar farklılık göstermektedir.
Bordrolama
Bordrolama

4. Temizlik Hizmeti

Firma ile yapılacak ön görüşmeler ve yerinde yapılan fizibilite çalışmaları sonucunda tesis ve iş yerinize en uygun çalışma programını belirleyip en gerekli malzemeler ve ekipmanlar ayarlanmaktadır World Yçnetim olarak. Ekip arkadaşlarımız işlerinde eğitimli ve donanımlı olmalarına karşın; yapılacak işle ilgili ön eğitim yeniden verilmektedir. World Yönetim’a güvenebilirsiniz. Kaliteyi ve güveni bir yaşam tarzı olarak benimseyen World Yönetim Temizlik Firması, her koşulda müşteri memnuniyetini ön planda tutar. Temizlik ve hijyenden asla pirim vermez.
Temizlik Hizmeti
Temizlik Hizmeti

5. Güvenlik Hizmeti

Uzun yılların tecrübesi ve profesyonel kadrosu ile firmanızın çalışma ve düzenini ve ihtiyaçlarını fizibilete ederek, siz değerli müşterilerimize en iyi bordrolama hizmetini vermek için varız. Bordro hesaplamak artık firmaların iç işi olmaktan çıktığı günümüzde, sizlere ek herhangi bir kazanç getirmediği halde yanlıi işlemler neticesinde şirketinizi hukuksa anlamda da sorumluluk altına sokmaktadır. Bu Sebeplerle Firmalar Bordrolama hizmetlerinden profesyonel anlamda kurtularak daha hızlı ve efektif şekilde kendi iş alanlarına odaklanabilmektedirler.

Güvenlik Hizmeti
Güvenlik Hizmeti

Referanslarımız

Word Yönetim olarak Türkiye`nin en büyük firmalarına hizmet sunuyoruz. Hizmet sunduğumuz birkaç markayı paylaşmak istiyoruz.
Kızılay
Öksüzoğulları
Maksimum Group
Opel
Tümosan
Gümrük Müşavirliği
Birkaç tanesini paylaşmakla gurur duyduğumuz referanslarımız da göstermektedir ki World Yönetim A.Ş bu sektörde en iyi hizmet sunan firmalardan bir tanesidir.

İstanbul World Yönetim

World Yönetim faaliyetlerini ağırlıklı olarak İstanbul`da yürütmektedir. Hizmet sunduğumuz ilçeler arasında;
Bağcılar,
Beylikdüzü,
Beşiktaş,
Bahçelievler,
Başakşehir,
Gibi İstanbul`un birçok ilçesinde hizmet sunuyoruz.

World Yönetim İletişim

Ekibimize katılmak isterseniz veya firma olarak bizden hizmet almak isterseniz iletişime geçebilirsiniz. Ya da aşağıda açık adresimizde bizi ziyaret ederek daha detaylı bilgi alabilirsiniz.
Adres:
Fevzi Çakmak Mah. Osmangazi Cad. 1992 Sok. No: 1 Kat: 3/31, 34200 Bağcılar/İstanbul
Tel:
05328965485

1 Yorumlar

  1. Dış kaynak kullanımı gücünü ortaya çıkarıp, temel yetkinliklere odaklanarak, çoklu iş akışları, insan yönetimi süreçleri ve entegre hizmet sistemlerinin koordinasyonu ile müşteriye değer katar

    YanıtlaSil
Daha yeni Daha eski