Grafik Tasarım

Grafik Tasarım Nedir?

Sanatsal faaliyetlerde kullanılan fırça ve kalemin yerine dijital ortamlarda hazırlanan görsellerin, algılanabilir ve görülebilir bir düzlemde iki ve üç boyutlu olarak organize edilmesini içeren yaratıcı bir süreçtir. Dijitalleşmenin artması, markaların tanıtım alanının web sitelerine kayması sonucu, firmalar grafik tasarım alanına yöneldi. TeknoMina Bilişim firması da alanında uzman grafik tasarım uzmanlarını ekibine dahil ederek sektörün lider firmaları arasında yerini aldı.
Grafik Tasarım
Grafik Tasarım
İstanbul`un ve Türkiye`nin en iyi grafik tasarım uzmanlarıyla çalışan firmamız, böylece müşteri memnuniyetini de sağlamış oldu. Bizi tercih eden markaların memnuniyet oranı oldukça yüksektir. Tasarım ekibimizin yaptığı çalışmalar sonucu referanslarımız da ciddi oranda artış meydana geldi. Her sektörden İstanbul`un en büyük firmalarıyla çalışan firmamız, web yazılım, web tasarım, sosyal medya yönetimi, grafik tasarım, e ticaret ve SEO alanında verdiği hizmetlerle kısa sürede sektörün en yıldızı parlayan firması oldu. Yoğun bir çalışma programı, alanında en iyi uzman ekibi ile TeknoMina Bilişim firmamız, bilişim ve yazılım hizmetleri alanında fark yaratmaya devam ediyor.

Grafik Tasarım Nasıl Yapılır?

Aşağıda detaylı olarak değineceğimiz konu başlılarından da anlaşılacağı üzere, grafik tasarım bir bütün olarak eline alınması gereken ayrı bir uzmanlık alanıdır. Logo amblem, kurumsal kimlik tasarımı, 3D render vb. kategorilerde uzmanlarınız yoksa başarılı olma ihtimaliniz yok denecek kadar azdır. TeknoMina Bilişim firmamız da bunun farkında olarak, bir ekip ile grafik tasarım alanında hizmet vermektedir. Ekibimizde uzman grafikerlerimizle birlikte uzman yardımcıları yer almaktadır. Yoğun iş gücü talebi nedeniyle herhangi bir aksaklık yaşanmaması için ileriye yönelik tedbirlerimizi de almış bulunuyoruz.
Grafik Tasarım Nasıl Yapılır?
Grafik Tasarım Nasıl Yapılır?
İhtiyaç duyulması halinde ekibimize katılacak stajyer arkadaşlarımız da eğitim süreci boyunca uzmanlarımız eşliğinde çalışmaktadır. Pratik bilgilerini teoride de uygulama fırsatı yakalayan stajyer arkadaşlarımız, eğitim sonucunda istedikleri taktirde bizimle yola devam ediyorlar. TeknoMina Bilişim firmamız, bilişim ve yazılım hizmetleri sektöründe hizmetlerin devamlılığı esasına göre faaliyetlerini sürdürmektedir. 
Ekibimiz bir işi; planlama yapıp, bütün detayları ile analiz ettikten sonra işe koyulur. En kısa sürede işi teslim edecek şekilde çalışan ekibimiz, kaliteden ödün vermez. Verimli çalışan, işinin uzmanı bir ekibimiz olduğu için aksaklıklar yaşanmamaktadır.

En İyi Grafik Tasarım Programları

Her uzmanlık alanında olduğu gibi grafik tasarımda da çeşitli programlar kullanılmaktadır.
En İyi Grafik Tasarım Programları
En İyi Grafik Tasarım Programları
Aşağıda en çok tercih edilen on tane program yer almaktadır. Sayıları artırılabilir ancak uzmanların tavsiye ettiği programların başlıcalarını verip detaylarına geçelim.
CorelDRAW.
Adobe Illustrator (Ai)
Adobe InDesign.
Adobe Photoshop (Ps)
3DS Max.
Adobe Flash ve ActionScript.
Free Hand.
Adobe Dreamweaver.
TeknoMina Bilişim grafik tasarım ekibimiz, yukarıdaki programlardan iki tanesini çok yoğun kullanmaktadır. Biz de bu iki programla ilgili kısaca bilgi vermek istiyoruz.

a) Adobe Illustrator (Ai)

Photoshop`a göre kullanımı daha kolay olan adobe ıillustrator (ai) programı, detay gerektiren tasarımlarda kullanılmaktadır. Daha pratik ve Türkçe dilinde de kullanılabilen program, özellikle tasarıma yeni başlayanlar tarafından tercih edilmektedir.

b) Adobe Photoshop (Ps)

Kısa ismiyle Ps olarak adlandırılan program ile logo, amblem ve kurumsal kimlik oluşturulur. Dünya genelinde yoğun olarak kullanılan Adobe Photoshop (Ps), tasarım hizmetleri sunan firmaların vazgeçilmezleri arasındadır. Sürekli olarak güncellenen programın son sürümü büyük kolaylıklar sağlamaktadır.

Logo Amblem

İnternet ortamında bir markanın tanıtım yüzüdür. Firmanın karakterini yansıtan Logo, isimle de kullanılabilir. TeknoMina Bilişim olarak, firmaların faaliyet alanlarına göre tasarladığımız logolar büyük beğeni almaktadır. Müşteri talebi doğrultusunda yapılan logo çalışmalarının revize hakkı da bulunmaktadır. Müşterilerine birden fazla seçenek sunan tasarım uzmanlarımız, müşterinin talebi doğrultusunda seçilen logoya son şeklini vermektedir. Web sitemizin referanslar kısmından yaptığımız logo çalışmalarına bakabilirsiniz.
Logo AmblemLogo Amblem
Logo Amblem
Amblem ise daha çok yazı veya rakamlardan oluşan bir tasarımdır. Kurumsal şirketlerin, devlet kurumlarının ya da siyasi partilerin tercihi genellikle amblem olmaktadır. Firmaların veya tüzel kişiliklerin sloganlarını yansıtan amblem ile ilgili talebinizi bize iletebilirsiniz.

Marka Oluşturma

TeknoMina Bilişim firması olarak, firmanızı bir dünya markası yapmak istiyoruz. Faaliyet alanınıza göre rakiplerinize fark atacak markanızı bizimle oluşturunuz.
Marka Oluşturma
Marka Oluşturma
Sektörün gözde markalarından biri olmak istiyorsanız uzman ekibimizle tanımalısınız. Markanız ile ilgili fikirlerinizi bize iletin, biz de markanızı somutlaştıralım. Bilişim çağında bir markanız yoksa varlık gösteremezsiniz. 

Baskı Tasarım Programı

Baskı işlemleri hassasiyet gerektiren işlemlerdir. Matbaaya verilecek baskıların ölçülerinin ve renklerinin tam olması gerekmektedir.
Baskı Tasarım Programı
Baskı Tasarım Programı
Bir defada yapacağımız çalışma ile hem müşterilerimizin zamanını almamış oluyor hem de istedikleri şekilde tasarımlarını teslim ediyoruz. 

Kurumsal Kimlik Tasarımı

Kurumsallaşma ile ilgili çalışmalar çok eskiye dayanmaktadır. İşletme kitaplarına konu olan kurumsallaşma kavramı, dijitalleşmenin hayatımızdaki yerinin artmasıyla daha da önemli hale geldi.
Kurumsal Kimlik Tasarımı
Kurumsal Kimlik Tasarımı
Firmanıza kurumsal kimlik kazandırmak istiyorsanız, İstanbul`un en iyi grafik tasarım ekibiyle çalışmalısınız. TeknoMina Bilişim firması olarak markanıza kurumsal kimlik kazandırıyoruz. Görünürlüğü artan markanızın, faaliyet gösterdiği sektörde rakiplerine fark atmasını sağlıyoruz.

Hangi Çizim Daha İyi?

Tasarım çalışmalarına başlamadan önce çizim gerekmektedir. Logo yaptıracaksanız, öncellikle çizimi olması lazım.
Hangi Çizim Daha İyi?
Hangi Çizim Daha İyi?
Vektörel çizimlerin sıkça kullanıldığı günümüzde uzmanların tavsiye ettiği çizimler hakkında geniş bilgiye sahip ekibimiz, müşterilerin istediği logo amblem vb. çalışmalara başlamadan önce çizimlerini yapar. Müşteri onayından sonra çizim ekibimiz, çalışmaları tasarım ekibine aktarır. 

İstanbul Grafik Tasarım Firmaları

İstanbul`un en iyi grafik tasarım firması şüphesizdir ki TeknoMina Bilişim firmasıdır. En iyi grafik uzmanlarıyla hizmet veren firmamız, on yıl gibi kısa bir sürede sektörün lider firmalarından bir tane olmayı başarmıştır. Tasarım alanında birçok ödül alan ekibimiz, talep olması halinde bu alanda firmalara eğitim desteği de vermektedir.
İstanbul Grafik Tasarım Firmaları
İstanbul Grafik Tasarım Firmaları
Özgün tasarımlarıyla bilişim ve yazılım hizmetleri sektöründe fark yaratan firmamız, sadece Türkiye`de değil uluslararası birçok firmaya da hizmet sağlamaktadır. İngiltere, Hollanda, Belçika, Sbristan başta olmak üzere Avrupa ülkelerine, Kırgızistan ve Azerbaycan dahil Orta Asya ülkelerine ve birçok Orta Doğu ülkesine tasarım hizmeti sunan firmamız, bir dünya markasıdır.

TeknoMina Bilişim İletişim

İstanbul`un en iyi grafik tasarım ekibi,
Türkiye`nin en iyi web yazılım ekibi,
Uluslararası en iyi SEO ekibi,
En iyi sanal pazarlama ekibi,
En iyi sosyal medya yönetimi ekibi,
En iyi Google Ads ekibi,
ile çalışmak isterseniz, vakit kaybetmeden TeknoMina Bilişim ve Yazılım Hizmetleri ile iletişime geçebilirsiniz. Firmamızı ziyaret ederek, konunun uzmanları ile görüşebilir ya da iletişim numaralarımızdan bizi arayarak detaylı bilgi alabilirsiniz.

Adres: Merkezefendi Mahallesi, Tercüman Sitesi,  A-3 Blok, Daire:8, 34010 Zeytinburnu/İstanbul
Tel: 0532 069 92 44

Email: info@teknomina.com

Grafik Tasarım

Eko Analiz Solhan HaberEkip Analiz Magazin Analiz

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski